abonnementen vergelijken

Blog: Goedkoopste Sim only maandelijks opzegbaar

Niet langer dan een maand vastzitten aan je abonnement

Een mobiel abonnement sluit je doorgaans af voor een langere periode. Je kan er bij iedere willekeurige provider voor kiezen om voor 12 of 24 maanden aan een mobiel abonnement vast te zitten. Wat jou doorgaans niet wordt verteld is dat er ook aanbieders zijn die een sim only abonnement aanbieden wat je maandelijks kan opzeggen. Je zit dan geen 1 of 2 jaar vast aan je abonnement, maar slechts een maand.

Wanneer kies je voor Sim only maandelijks opzegbaar

Je kiest voor een Sim only maandelijks opzegbaar abonnement wanneer je niet lang aan een abonnement wil vastzitten, en wanneer je de beschikking hebt over een goede smartphone. Zo’n maandelijks opzegbaar Sim only abonnement is naar verhouding wel iets duurder dan een abonnement wat gedurende een langere periode loopt. Is jouw abonnement bij een provider al over de contractperiode heen; ook dan is jouw abonnement gratis maandelijks opzegbaar.

Welke providers leveren dit

Je kan zo’n maandelijks opzegbaar Sim only abonnement nemen bij een aantal aanbieders. Je kan ervoor terecht bij Ziggo, Robin Mobile, Tele2, Vodafone, Simyo en Youfone, maar de goedkoopste sim only, maandelijks opzegbaar, neem je bij BEN. Je betaalt dan nog wel een geringe meerprijs bovenop de kosten die ze normaliter hadden berekend voor een langer lopend sim only abonnement. Er is een onderscheid bij de providers tussen gratis sim only maandelijks opzegbare abonnementen en goedkoop opzegbare maandelijkse abonnementen. Controleer goed welke mogelijkheid de provider van jouw keuze biedt.
© Maandelijks-opzegbaar.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact