abonnementen vergelijken

De iPhone 8: de eerste iPhone zonder thuisknop

Over een tijdje wordt de nieuwe telefoon van Apple in massaproductie genomen. De opvolger van de iPhone 7 - de iPhone 8 - zal naar verwachting aan het einde van 2017 op de Nederlandse markt verschijnen. Er is nog niet zo veel bekend over het nieuwe toestel van Apple, maar er zijn al wel enkele foto’s van de telefoon uitgelekt. Wat het meest opvalt op deze uitgelekte foto’s, is het feit dat de iPhone 8 de eerste iPhone zonder thuisknop lijkt te worden. iPhone 8 abonnement vergelijken kan zodra de iPhone 8 officieel verkrijgbaar is in Nederland.

De iPhone 8: met virtuele thuisknop

Kijken we naar de iPhone 7, de iPhone 6 en de andere iPhones die Apple door de jaren heen op de markt heeft gebracht, dan zien we dat al deze telefoons een thuisknop (homeknop) hebben. De thuisknop wordt gebruikt om het scherm van de iPhone te activeren, maar ook om de telefoon te ontgrendelen. Het is een belangrijke knop op de oudere modellen van de iPhone. Daarom is het verbazingwekkend dat juist deze knop op de nieuwe telefoon van Apple zal ontbreken.

In plaats van een gewone thuisknop, zou de iPhone 8 volgens kenners een virtuele thuisknop krijgen. De iPhone 8 zou overigens niet de eerste telefoon worden met een virtuele thuisknop, want er zijn al diverse Android toestellen uitgerust met dit alternatief van de oude homeknop.

Je telefoon ontgrendelen met je gezicht

Wil je jou iPhone 7 ontgrendelen, dan doe je dit met jouw unieke toegangscode of door je vingerafdruk met de homeknop te scannen. Omdat de thuisknop verdwijnt op de nieuwe versie van de iPhone, heeft de iPhone 8 een alternatieve identiteitscontrole. Een tijdje geleden werd uitgelekt dat de nieuwe identiteitscontrole van de iPhone 8 niet met een vingerafdruk, maar met je gezicht werkt. De telefoon zou het gezicht van zijn eigenaar herkennen en op basis van deze scan ontgrendelen. Hoe dit precies werkt, is niet bekend.

Wordt de iPhone 8 inderdaad met een gezichtsscanner uitgerust, dan kun je de nieuwe telefoon van Apple zeker innovatief noemen. Er zijn namelijk geen andere telefoons op de markt die ontgrendeld worden door het gezicht van de eigenaar te scannen.

Wanneer kan ik de iPhone 8 kopen?

Veel mensen wachten ongeduldig op de release van de nieuwe iPhone, de iPhone 8. Een paar maanden geleden werd nog bekend gemaakt dat de lancering van de iPhone 8 vertraagd zou zijn, maar nu blijkt dat dit toch niet het geval is. Ondanks eerdere berichten over een vertraagde release, zou de iPhone 8 toch gelijktijdig met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus op de markt verschijnen. Meer over de release van de iPhone 8, lees je op deze pagina.

De release van de iPhone 8

Volgens analist Ming-Chi Kuo, die doorgaans goed geïnformeerd is over de laatste ontwikkelingen bij Apple, wordt de nieuwe iPhone half september in massaproductie genomen. Op dit moment worden er 2 tot 4 miljoen toestellen geproduceerd. Dit is niet zo veel, maar dit betekent wel dat we vanaf eind september eindelijk echt kennis kunnen maken met de nieuwe iPhone van Apple.

De releasedatum van de iPhone 8 staat nog niet vast. Apple heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over de productie en/of de verkoop van de nieuwe versie van de iPhone. Of het toestel ook echt half september geproduceerd wordt en eind september op de markt verschijnt, is dus nog even afwachten.

De iPhone 8 kopen

Wil jij de iPhone 8 kopen? Dan moet je hier helaas nog even op wachten. De iPhone wordt naar verwachting eind september te koop aangeboden, maar op dit moment wordt het toestel hoogstwaarschijnlijk nog niet verkocht in Nederland. Kijken we naar de releases van de oudere modellen van de iPhone, dan zien we dat het doorgaans een maand duurt voor de release ook in Nederland doorgevoerd is. Dit betekent dat je de iPhone nog niet in september kan kopen, maar wel nog voor de start van 2018 in Nederland kan aanschaffen.

Je kunt de iPhone 8 los kopen, maar je kunt het toestel ook met abonnement aanschaffen. Neem je de iPhone 8 met abonnement

, dan hoef je de prijs van de nieuwe telefoon niet in één keer te betalen. Dit is een groot voordeel, want de prijs van de iPhone 8 ligt naar verwachting tussen de 1000 dollar en de 1200 dollar. De nieuwe telefoon van Apple is dus zeker niet goedkoop, maar gelukkig is de telefoon met abonnement wel betaalbaar.
© Maandelijks-opzegbaar.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact