5G netwerk bij providers Vodafone, T-Mobile en KPN

Vodafone was de eerste provider die het 5G netwerk aanzette. Inmiddels hebben ook de providers KPN en T-Mobile het 5G netwerk aangezet. Bij deze drie providers kun je nu al een 5G sim only abonnement afsluiten. Als je en moderne smartphone hebt dan kan er met een 5G sim only abonnement waarschijnlijk nog sneller internetten. Profiteren van alle voordelen van het 5G netwerk is echter nog niet mogelijk, want daarvoor heb je een smartphone nodig die het nieuwe 5G netwerk ondersteunt.

Vijfde generatie netwerken staat aan in de randstad

Op dit moment staat de vijfde generatie netwerken aan in de randstad. Vodafone was in 2021, zoals al eerder opgemerkt, de eerste provider die het 5G netwerk aanzette. Op 28 juli 2021 werd dit gedaan door KPN en T-Mobile. Heb je een 5G ready telefoon? Dan is het 5G netwerk symbool te zien op je toestel. Overigens verandert er niet veel. Immers, om het 5G netwerk te kunnen gebruiken heb je, zoals al eerder opgemerkt, echt een nieuwe telefoon nodig.

5G netwerk van T-Mobile met landelijke dekking

Waarschijnlijk is T-Mobile de eerste provider die eind 2021 een 5G netwerk met landelijke dekking heeft. Volgens de CEO van deze provider biedt een landelijk 5G netwerk ongekende mogelijkheden. De connectiviteit en communicatie tussen mensen, systemen en apparaten is straks onbeperkt.. Zo maakt bijvoorbeeld directe communicatie tussen je wekker en je koffiemachine het mogelijk dat er iedere dag kunt beginnen met een voor jou gezet vers kopje koffie.

Nu al een 5G abonnement afsluiten

Het is mogelijk om bij de drie genoemde providers nu al een 5G abonnement af te sluiten. Bezitters van een vrij nieuwe telefoon kunnen hoogstwaarschijnlijk al voor het einde van 2021 al genieten van hogere datasnelheden. Wil je echt genieten van alle voordelen van het 5G netwerk? De prijzen voor een nieuwe 5G ready telefoon beginnen bij circa 450 euro.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯