Hoogste testoordeel:

Zie hieronder autoverzekeraars voor het afsluiten van een autoverzekering zonder BKR Check en maandelijks opzegbaar.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Een autoverzekering BKR registratie afsluiten

Iedereen in Nederland die een auto in bezit heeft is verplicht deze te verzekeren. Hierbij draait het om een WA verzekering, zodat de schade die u toebrengt bij anderen wordt gedekt. Dit is ook mogelijk wanneer u geregistreerd bent bij het BKR. Ondanks de heersende opvatting dat een BKR registratie u verhindert een autoverzekering af te sluiten is dit wel degelijk mogelijk.

Wat houdt een BKR registratie in

Een BKR registratie op zich is niets bijzonders, iedereen heeft er een om te kijken of de persoon in kwestie aan betalingen kan voldoen. Een codering van het BKR is anders, dit houdt in dat u in het verleden moeite heeft gehad aan uw verplichting tot betalen te voldoen. Een autoverzekering met BKR registratie is dus geen enkel probleem en ook een codering hoeft geen roet in het eten te gooien.

Mogelijke autoverzekeringen

U kunt dus eenvoudig een autoverzekering zonder check bij het BKR afsluiten. Daarin heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt een WA verzekering afsluiten die alleen de schade die u heeft veroorzaakt bij anderen vergoedt. Een wat uitgebreidere verzekering is de WA met beperkt casco. Dit betekent dat u naast de normale WA verzekering ook gedekt bent tegen diefstal, brand of schade door weersomstandigheden aan uw eigen auto. De meest complete variant is de WA met volledig casco verzekering, ook wel bekend als een all risk verzekering. Deze dekt in de meeste situaties alle schade, ook die aan uw eigen auto.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯