Tips om te besparen om de kosten van je mobiele telefoon

We vinden allemaal dat we altijd te veel betalen, en dat is voor de kosten van je mobiele telefoon niet anders. Per abonnement betalen we gemiddeld 30 euro per maand. En wellicht betaal je ook nog voor de mobiele telefoon van je kind. Gelukkig kan je op een eenvoudige manier besparen op de kosten voor je telefoon. Hoe je dat doet? In dit artikelen geven we een paar tips!

Prepaid sim only

Huh? Prepaid sim only? Jazeker! Naast prepaid en sim only, bestaat er ook prepaid sim only. Dit houdt in dat je een Maandelijks terugkerende bundel hebt, maar wanneer je niet genoeg beltegoed op je simkaart hebt staan, wordt de bundel stop gezet. Zo zit je dus niet aan een abonnement vast, maar kan je wel gebruik maken van internet en bellen op je telefoon. Ideaal dus wanneer je een telefoon voor je kind wilt kopen, zo hoef je niet bang te zijn voor hoge rekeningen achteraf. Het nadeel van deze variant is dat je relatief veel betaalt voor het verbruik. Wanneer er bijvoorbeeld veel gebruik wordt gemaakt van internet, dan is een sim only abonnement wellicht interessanter. Zo'n kaart kan je in een telefoonwinkel halen of je kan online een prepaid sim only bestellen.

Sim only

Zoals gezegd, wanneer je veel gebruik maakt van internet, is een sim only abonnement interessanter. Je krijgt dan meer internet voor elke euro en de snelheid van het internet ligt vaak hoger. Het nadeel van een sim only abonnement is dat je een contract aangaat waar je minimaal een jaar aan vast zit. Naast de looptijd van het contract, loopt je ook het risico dat je achteraf een hoge rekening ontvangt. Je betaalt namelijk niet vooraf, maar achteraf je verbruik.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯