Inzicht in de voordelen van sim only

Tegenwoordig maakt haast iedereen gebruik van een mobiele telefoon. De huistelefoon wordt in veel gezinnen vervangen en ook de oudere garde kan goed overweg met de smartphone. Het provider abonnement is sinds jaar en dag de meest populaire abonnementsvorm. Toch kan het niet lang meer duren voordat het Sim Only Abonnement deze koppositie overneemt. De abonnementsvorm bied dan ook vele voordelen ten opzichte van andere abonnementen. Met behulp van dit artikel krijgt u een beter inzicht in de voordelen.

Zelf samenstellen van bundel

Bij de traditionele abonnementen kon worden gekozen uit verschillende vastgestelde bundels. Zo sloten mensen erg vaak een abonnement af dat niet overeen kwam met de behoefte. Zonde natuurlijk: Op deze manier betaal je voor belminuten en/of MB's die niet worden gebruikt.

Lage Maandelijkse kosten

De kosten zijn een bepalende factor bij het afsluiten van een abonnement. Doordat er bij een sim only abonnement geen toestel is inbegrepen worden er geen aflossingskosten betaald. De Maandelijkse kosten blijven zodoende erg laag. Het voordeel van een sim only abonnement is het grootste wanneer je denkt dat je langer met je toestel kan volhouden dan de gebruikelijke contractperiode van twee jaar.

Flexibele abonnementsvorm

De bundel van de meeste sim only abonnementen is Maandelijks aan te passen en zelfs op te zeggen! Dit in tegenstelling tot de bundel van het traditionele abonnement, die je vast legt voor een bepaalde periode. Zowel de belminuten als de internetbundel kan naar de Maandelijkse behoefte worden afgesteld zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Dit is bijvoorbeeld erg fijn wanneer je een periode in het buitenland zult gaan verblijven.

Vrije toestelkeuze

Het sim only abonnement bestaat uit een simkaart met de samengestelde bundel. Deze simkaart is vrij verwisselbaar waardoor je niet aan een bepaald toestel bent geketend. Wanneer je mobiel niet goed meer functioneert, of je simpelweg aan vervanging toe bent, kan je rustig een nieuw toestel kopen.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯