Sim only abonnement populairder in Nederland

Nederland loop vaak voorop als het gaat om technologische ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de gemiddelde internetsnelheid die vergeleken met de rest van de wereld uitzonderlijk snel is. Er zijn maar een paar landen op de wereld die dat beter voor elkaar hebben zoals bijvoorbeeld Zuid-Korea die op nummer 1 staat. Maar ook als het gaat om het gebruik van een mobiele telefoon loopt Nederland voorop. Meer dan 80 procent van de Nederlanders maakt namelijk gebruik van een mobiele telefoon. Het gebruik onder de jongeren is zelfs 97 procent. Meer dan driekwart van de Nederlander heeft dan ook een mobiel telefoonabonnement. In principe zijn er drie abonnementen die worden aangeboden in Nederland: Prepaid abonnement, provider abonnement en het sim only abonnement. In het vervolg van dit artikel zal ik je vertellen welk abonnement het goedkoopst, duurst en populairst is.

Prepaid is het goedkoopst

Het goedkoopste abonnement die je kan afsluiten is een prepaid abonnement. Een prepaid abonnement is zo goedkoop omdat er alleen beltegoed bij zit. Er zit dus geen nieuw toestel bij het abonnement en ook geen internetdata. Een prepaid abonnement kan je vaak al afsluiten vanaf 5 euro per maand.

Provider abonnement het duurst

Het provider abonnement is het duurste abonnement maar ook het meest complete abonnement die je kan afsluiten. In een provider abonnement zit er namelijk altijd een gloednieuw mobiel toestel bij. Daarnaast zit er natuurlijk ook voldoende beltegoed bij het abonnement en tenslotte ook internetdata. Het nadeel van een provider abonnement, zijn naast de hoge kosten, dat je aan tweejarig contract vastzit.

Sim only abonnement steeds populairder

Steeds meer mensen in Nederland stappen over op een sim only abonnement. Een sim only pakket biedt namelijk een aantal voordelen opzichten ten opzichte van een provider abonnement. Ten eerste zit je namelijk niet vast aan een lang en duur contract. Er zijn namelijk Sim only abonnementen waar je de mogelijkheid krijgt om Maandelijks je contract op te zeggen. Een sim only abonnement is vaak ook een stuk goedkoper aangezien je er dus geen nieuw toestel bij krijgt.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯