Beste Keus:

Zie het overzicht hieronder voor de Beste Providers voor het afsluiten van een Sim Only abonnement zonder BKR.
Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo | Testoordeel 9,1 | KPN Netwerk
"De Beste Provider van 2020" volgens de Consumentenbond.
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

Youfone | Testoordeel 8,7
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

Ben | Testoordeel 8,6
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

KPN| Testoordeel 8,5
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

Tele2 | Testoordeel 8,2
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

Budget Mobiel | Testoordeel Onbekend.
Maandelijks opzegbaar

Naar aanbieder ❯❯

Sim only van T-mobile

Met een sim only abonnement hou je de kosten lekker laag want je betaalt alleen voor het abonnement en niet voor een nieuw toestel. Als je nog een goede simlockvrije telefoon hebt dan kan je daar gebruik van blijven maken.

Een sim only abonnement biedt je complete flexibileit. Het abonnement kan je op ieder moment aanpassen. Wanneer je dan toch een abonnement wilt met een toestel dan kan je elk moment overstappen. T-mobile maakt het mogelijk om tijdens je contractperiode van je sim only abonnement over te stappen naar een abonnement met toestel.

Heb je op dit moment nog een abonnement lopen bij een andere provider en wil je overstappen? Geen probleem! T-mobile helpt je er graag bij zonder extra kosten. Overstappen is altijd gratis.

Sim Only abonnementen

Op dit moment biedt T-mobile 16 verschillende sim only abonnementen aan. Er is dus altijd genoeg keus. Je hebt de keus tussen een contractduur van 1 jaar of 2 jaar. Het goedkoopste sim only abonnement van T-mobile is op dit moment € 13,50 per maand. Dit is dan in combinatie met een 2 jarige abonnement. Een 1 jarige abonnement sluit je af vanaf €14,50. Kies je voor t-mobile sim only onbeperkt dan betaal je hiervoor €37,50 per maand.

Aansluitkosten

Aansluitkosten zijn de kosten die een provider rekent om je aan te sluiten op het netwerk van de provider. Bijna alle providers rekenen helaas aansluitkosten. Zo ook bij T-mobile. De aansluitikosten bij een T-mobile sim only abonnement zijn € 25,00 dit bedrag betaal je met de eerste factuur. Vergelijk ❯❯

Sim only in het buitenland gebruiken

Zolang je binnen de EU blijft kan je zonder zorgen genieten van je sim only abonnement in het buitenland. De kosten blijven hetzelfde als je in Nederland gewend bent. Bekijk van tevoren altijd even welke landen in de EU zone vallen. Ga je toch naar een land dat buiten de EU zone valt dan kan je een zogenaamde Travel & Surf pas gebruiken.

Geniet van het beste en snelste netwerk

Sim only van T-mobile is altijd genieten van een razendsnelle netwerk. Niet zo maar komt T-mobile al 4 keer op rij als de beste uit de test. Dus geen irritante langzame laadtijden maar gewoon lekker soepel genieten van het internet! Klinkt het te mooi om waar te zijn? Test het dan zelf uit! Je kunt bij T-mobile het netwerk een maand lang uitproberen, bevalt het niet? Dan kan je binnen de eerste maand het contract beeindigen. Daarnaast ben je goed voor bereid op het 5G netwerk van T-mobile zodra dit beschikbaar is.

Vergelijk ❯❯

Over data heen zonder extra kosten

Wanneer je met de gekozen bundel dan een keer toch over je data heen gaat, dan brengt T-hiervoor geen extra kosten in rekening. Je wordt dan tijdelijk op een lagere snelheid gezet zodat je toch online kan blijven. Met de mobiele app van T-mobile heb je altijd inzicht je verbruik. Indien nodig dan kan je jouw bundel elke maand aanpassen. Wel zo fijn!

Onbeperkt

Wil je geen omkijken hebben naar het aantal belminuten en data verbruik? Kies dan voor T-mobile Unlimited. Voel je vrij om te doen wat je wilt tegen een vast bedrag van €35,- per maand.

Ben je al klant bij T-mobile? Dan kan je extra korting krijgen bij het afnemen van andere diensten op het zelfde adres. Sim only van T-mobile betekent altijd genieten van razendsnel internet tegen een laag tarief, altijd online en bereik, en veel vrijheid!

Vergelijk ❯❯