Tijdelijk internet en tv voor thuis?

Als je tijdelijk op een adres verblijft of bent net verhuisd en beschikt nog niet over internet, kan je dat vandaag de dag gelukkig heel makkelijk oplossen. Want wie kan er tegenwoordig nog zonder internet? Bankzaken regelen, nieuws volgen, shoppen soms zelfs werken doen we steeds vaker online en dat zorgt ervoor dat we eigenlijk geen dag meer zonder internet kunnen. Gelukkig hoeft dat ook niet.

Televisie kijken is ook een fijne manier van ontspannen, zeker als je kleine kinderen thuis hebt wil je die zo af en toe eens lekker voor de tv zetten zodat je zelf lekker even je handen vrij hebt. Om tijdelijk internet en tv te hebben zijn er diverse mogelijkheden, welke voor jou de beste oplossing kan zijn is heel persoonlijk. Tegenwoordig zijn er de volgende mogelijkheden om toch tijdelijk internet en tv te hebben.

Waar moet ik op letten als ik tijdelijk internet en televisie aanvraag?

  • Je kiest voor een maandelijks opzegbaar internetabonnement. Helaas zijn er nog niet veel providers die dit aanbieden dus je hebt een beperkte keuze. Plus als je maar een paar weken tijdelijk internet en tv nodig hebt is dit niet echt handig.
  • Je gebruikt je mobiele telefoon als wifi netwerk. Met de zogenaamde hotspot kan je je telefoon makkelijk verbinden met je computer. Hiervoor heb je natuurlijk wel een goede data abonnement op je telefoon nodig. Een groot voordeel hiervan is dat je geen abonnement hoeft af te sluiten maar je data bundel is een stuk sneller op. Deze optie kan je dus het beste kiezen als het echt om een hele korte termijn gaat. Zo kan je toch lekker het internet op en in de avond even lekker relaxed een film kijken.
  • Je kunt er ook voor kiezen een UBS dongle aan te schaffen. Deze kan je aansluiten op elke USB-poort van je apparaten, op die manier geniet je dus toch van tijdelijk internet en tv. Wat wel een nadeel is dat je voor een dongle ongeveer 50 euro moet betalen en je hebt voor ieder apparaat een andere dongle nodig. De kosten kunnen dus best hoog oplopen.
  • Wat je ook nog zou kunnen doen is aan je buren vragen of je eventueel hun wifi tijdelijk mag gebruiken. Dat scheelt je veel geld maar als je nog niet echt kennis gemaakt hebt met je nieuwe buren is meteen het wifi wachtwoord vragen iets wat je niet zomaar doet waarschijnlijk.

Zijn er echt geen andere mogelijkheden voor tijdelijk internet en tv?

Mocht je nog een andere manier willen vinden om tijdelijk internet en tv te hebben, is er ook nog de mogelijkheid om via een computerverhuurbedrijf apparatuur te horen zodat je binnen 4 uur tijdelijk internet en tv hebt. Deze oplossing wordt vaak zakelijk gebruikt. Nadeel is dat de kosten behoorlijk op kunnen lopen maar het grote voordeel hiervan is dat je op een makkelijke manier kunt genieten van tijdelijk internet en tv. Deze mogelijkheid is er zelfs al zou je maar een dag hiervan gebruik willen maken.

Bekijk ook eens:

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende Maandelijks opzegbare abonnementen.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Energie abonnementen.

Meer info ❯❯